Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli, paistettu 1.4g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Pekoni, paistettu 2.5g13kcal0.4g0g1.2g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g57kcal1.2g0.4g5.4g0g
Valittu annoskoko10g29kcal0.6g0.2g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.3g0.1g1.4g0g
Arvot/100g100g279kcal5.9g2g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776