Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi4.8g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Chili, jauhettu (), annos 6g0g0kcal0g0g0g0g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g0.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton0.7g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g9kcal0.2g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko10g5kcal0.1g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g44kcal1g2.9g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175