Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.5g26kcal0g0g2.9g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Vesi3.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g107kcal0g0g12.2g0g
Valittu annoskoko10g54kcal0g0g6.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g27kcal0g0g3.1g0g
Arvot/100g100g525kcal0g0g59.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025