Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g5.3g10kcal1.3g0.2g0.4g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g32kcal2.8g1g2g0g
Valittu annoskoko10g16kcal1.4g0.5g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.7g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g154kcal13.6g4.9g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117