Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1.5g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.5g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.2g0.4kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g8kcal0g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko10g4kcal0g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g41kcal0g2.9g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091