Kanapizza

Laita uuni lämpiään n. 175 asteeseen.

Ruskista broilerfileesuikaleet.

Laita valmis pizzapohja pellille leivinpaperin päälle.

Levita aluksi ketsuppi ja siihen päälle broilersuikaleet.

Valuta ananasmurskasta mehu pois ja laita murskaa ympäri pizzaa.

Ripottele homejuustomuruja n. puoli pussia.

Päälle juustoraastetta.

Paista uunissa keskitasolla n. 20min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)1.7g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g0.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g3.4g3.8kcal0.6g0.1g0.1g0g
Ananasmurskaa ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/140g1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Sinihomejuustomuru 150g (Rainbow), annos 150g0.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Pizzaraaste 23% (X-tra), annos 500g2.4g7.8kcal0.5g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g38kcal2.8g2.6g2g0g
Valittu annoskoko10g19kcal1.4g1.3g1g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.7g0.7g0.5g0g
Arvot/100g100g187kcal13.7g12.7g9.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275078