Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)3.1g8.7kcal0.6g0g0.7g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g3.1g11kcal0.4g2.3g0g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2.9g1kcal0g0.2g0g0g
Porkkanaraaste 200g0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot Apetit0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g42kcal2g5g1.4g0.2g
Valittu annoskoko10g21kcal1g2.5g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.5g1.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g209kcal9.9g24.8g6.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589