Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g10g13kcal1.6g0.2g0.7g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g0.2g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g32kcal3.4g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko10g16kcal1.7g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.9g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g158kcal16.7g2g10.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679