Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 3.9g1.7kcal0g0.2g0g0.2g
Porkkanaraaste 200g3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g25kcal0g5.6g0g0.6g
Valittu annoskoko10g12kcal0g2.8g0g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0g1.4g0g0.2g
Arvot/100g100g122kcal0g27.5g0g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669