Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 0.6g2.4kcal0.2g0.3g0g0.1g
Kaali, valkokaali2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g7kcal0.4g0.8g0g0.4g
Valittu annoskoko10g4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Arvot/100g100g34kcal1.9g3.9g0g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437