Perunakakkara

3dl perunamuusia
1dl ruisjauhoja
1dl kauraleseitä
1/2 dl öljyä
Timjamia
Suolaa
1dl juustoraastetta

Sotke aineet ja tee taikinasta pieniä kakkaroita.

Pistele kakkarat haarukalla.

Paista 15 min noin 250 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunamuusi (annos 100g)5g3.8kcal0.1g0.8g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Ruisjauho, 1 dl1.7g5.3kcal0.2g1.1g0g0.2g
Kauralese 1g3.6kcal0.2g0.5g0.1g0.2g
Timjami, annos 3g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.7g5kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g51kcal1.8g4.8g2.8g0.8g
Valittu annoskoko10g25kcal0.9g2.4g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.5g1.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g248kcal8.8g23.5g13.7g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426339