Mustikkapiirakka by Tuula

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet yhteen ja yhdista munavaahtoon.

Lisää sulatettu voi. Laita taikinapohja marjapiirakkavuoalle ja sekoita marjat sen päälle.

(100 g voita, 1 dl sokeria, 1 muna, 1 dl vehnäjauhoja, 1 dl perunajauhoja, 1tl leivinjauhetta. 3-4 dl mustikoita).

Kaada lopuksi kermaviiliseos (kermaviili, 1 dl sokeria, 1 rkl vaniliinisokeri, 1 kananmuna).

Paista n. tunti 175 astetta keskitasolla

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Sokeri 2.4g10kcal0g2.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Mustikka metsä- 2.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g60kcal0.6g8.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko10g30kcal0.3g4.1g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.2g2.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g295kcal2.9g40.2g12.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303638