Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%3.9g6.6kcal0.8g0g0.4g0g
Oliiviöljy 0.1g1.2kcal0g0g0.1g0g
Voi 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Sipuli 0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattisose tomaattipyree 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g22kcal1.6g0.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko10g11kcal0.8g0.2g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.9g2g5.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883