Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g7.8g7.5kcal1.6g0g0.1g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g0.9g2.4kcal0g0g0.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]1.6g5.2kcal0.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g30kcal3.6g0g1.8g0g
Valittu annoskoko10g15kcal1.8g0g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.9g0g0.5g0g
Arvot/100g100g147kcal17.5g0g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270