Caponata (kasvisruoka)

Munakoisoa 300g-400g
Pisaratomaatteja 500g
Kapris, 35g (ohjeessa 1 dl vihreitä oliiveja, korvasin kapriksilla)
Punasipuli
Valkosipulin kynsiä 2 kpl
Oregano, kuivattu 1 rkl
Persilja, kuivattu 2-3 rkl
Sokeri, reilu teelusikallinen
Valkoinen balsamico 1 rkl
Suolaa reilu hyppysellinen
Reilusti mustapippuria

Kannattaa itkettää munakoiso; lävikköön, reilusti suolaa ja antaa seistä puolisen tuntia, sitten huhtelu ja kuivaus.

Paistellaan munakoisoa hyvällä lämmöllä ehkä 3-5 min, sitten sipulit, paistellaan vähän aikaa, sitten loput.

Haudutetaan noin 15 min.

Yleensä tämän tyyppiset sörsselit eivät ole minun makuuni, mutta tästä tykkäsin tosi paljon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g7kcal0g1g0.2g0.4g
Valittu annoskoko10g4kcal0g0.5g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g36kcal0g4.9g1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222604