Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio4.9g3.2kcal0.5g0.2g0g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 1.6g0.7kcal0.2g0g0g0g
Mansikka 3.9g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g11kcal1.4g1g0g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.7g0.5g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.4g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g55kcal6.7g4.8g0g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191