Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0.1g
Vehnänalkio 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki5.1g2.8kcal0.4g0.3g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss1.4g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g19kcal1.6g1.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko11g10kcal0.8g0.7g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g91kcal7.6g6.7g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983