Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g4.9g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.9g8.7kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g23kcal1.6g0.8g1.6g0g
Valittu annoskoko11g11kcal0.8g0.4g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g109kcal7.6g3.8g7.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811