Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.7g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Kaali, valkokaali5.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g19kcal1.2g1g1.2g0.2g
Valittu annoskoko11g10kcal0.6g0.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g91kcal5.7g4.8g5.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423