Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g0.9g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g4.6g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g16kcal0.8g2.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko10g8kcal0.4g1.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3.8g11.5g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274