Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 3.3g6.5kcal0.1g0g0.6g0.2g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g6.3g6kcal0.3g0.9g0.1g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.4kcal0g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g32kcal0.8g1.8g2.2g0.4g
Valittu annoskoko11g16kcal0.4g0.9g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.2g0.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g154kcal3.8g8.6g10.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173