Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2.9g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2.3g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g11kcal0.8g0.4g0.6g0.2g
Valittu annoskoko10g6kcal0.4g0.2g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.8g1.9g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404