Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 5.9g1.1kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa1.2g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g11kcal0.6g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko11g5kcal0.3g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g50kcal2.8g1.9g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480