Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g5.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Puuroriisi1.2g4.1kcal0.1g0.9g0g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g2.3g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Siirappi 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g20kcal1.2g2.4g0.4g0.2g
Valittu annoskoko11g10kcal0.6g1.2g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.6g0.1g0.1g
Arvot/100g100g96kcal5.7g11.4g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371038