Rasvanpolttokeitto

Pese ja pilko aineet älä kuori.

tee keitto, tomaatit ja sitruunamehu viimeseksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kukkakaali 1.9g0.5kcal0g0g0g0g
Pinaatti 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika keskiarvo 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g3kcal0g0.4g0g0g
Valittu annoskoko11g2kcal0g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g15kcal0g1.9g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421795