Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.8g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas0.9g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl1.8g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Dolmio Light Classico Bolognese2.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)1.8g5kcal0.5g0g0.3g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).1.3g1.4kcal0.3g0g0g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g39kcal2.2g3.2g1.8g0.8g
Valittu annoskoko11g20kcal1.1g1.6g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.6g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g184kcal10.3g15g8.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610