Valkosipulikermaperunat & fetaiset kanafileet

Kumoa valkosipuperunat öljyttyyn vuokaan.

Laita päälle kanafileet.

Mausta pippurilla ja ruohosipulilla.

Levitä fetamurua pinnalle.

Kaada ruokakerma päälle.

Paista 225 asteessa noin kolmevarttia.

Ah niin nopeaa ja helppoa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat (Oolannin), annos 400g3.1g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Broilerifilee, marinoimaton3.4g3.6kcal0.8g0g0.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)3.1g1.9kcal0g0.1g0.1g0g
Arla Apetina Feta 3%0.7g0.8kcal0.1g0g0g0g
Ruohosipuli, tuore0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g20kcal2g1.4g0.6g0g
Valittu annoskoko11g10kcal1g0.7g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.5g0.4g0.2g0g
Arvot/100g100g93kcal9.4g6.6g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373929