Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.5g12kcal1g0g0.9g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 1.6g2.1kcal0g0g0.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale0.8g0.5kcal0.1g0g0g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g37kcal2.4g0g2.8g1.2g
Valittu annoskoko11g18kcal1.2g0g1.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0g0.7g0.3g
Arvot/100g100g173kcal11.3g0g13.2g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796