Lihamureke

Sekoita ruokakerma ja korppujauhot kulhossa.

Anna turvota noin 5 minuuttia.

Vaihe 2
Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota sipuli rasvassa.

Vaihe 3
Lisää korppujauhoseokseen hieman jäähtynyt sipuli, jauheliha, muna ja mausteet: 1 tl suolaa, 1 tl oreganoa, 3/4 tl paprikajauhetta, 1/4 tl mustapippuria tai mauste- tai valkopippuria.

Sekoita tasaiseksi.

Vaihe 4
Muotoile taikina murekkeeksi uunipellille leivinpaperin päälle.

Kypsennä 200 asteessa uunin alatasolla noin 30 minuuttia.

Tarjoa lihamureke esimerkiksi sinihomejuustoperunoiden tai perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Anjas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka5.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%1.4g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Korppujauho (Pirkka)0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g33kcal2.6g1.4g1.8g0g
Valittu annoskoko11g17kcal1.3g0.7g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.7g0.4g0.5g0g
Arvot/100g100g156kcal12.1g6.5g8.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370949