Papu-tonnikala muhennos

Hyvä ja tosi nopea papu-tonnikala muhennos

Pilko sipuli, ja yhden valkosipulin kynnet n.10 (itse laitan 1 kokonaisen kynnettömän valkosipulin.)

Kuullota sipulia hieman kasarissa tai pienessä kattilassa
Lisää sekaan tonnikala ja valkosipulit.

Sekoittele pari minuuttia ja lisää pavut.

Se joka ei sipulista tykkää, voi jättää nuo molemmat sipulit pois.

Hyvää se on ilman niitäkin.

Minä nyt vaan satun pitämään valkosipulista :)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Romu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikalapaloja öljyssä (Euroshopper), annos 140g3g6.6kcal0.7g0.1g0.4g0g
Valkoisia papuja tomaattikastikkeessa (Euro shopper), annos 420g5.7g4.6kcal0.3g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g24kcal2g2.2g1g0g
Valittu annoskoko11g12kcal1g1.1g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.5g0.6g0.3g0g
Arvot/100g100g114kcal9.4g10.4g4.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62927