Jauhelihapihvit

Silppua sipuli hienoksi, sekoita jauheliha, kermavili, kananmuna ja sipulisilppu taikinaksi.

Sidosaineeksi korppujauho.

Mausta haluamillasi mausteilla, (Esim.

Yrttimauste, jauhelihamauste, mustapippuri, grillausmauste).

Pyöritä palloiksi pellille leivinpaperin päälle, paina pallot kuopallle vaikkapa juomalasin pohjalla.

Laita kuoppaan tomaattiviipale ja juustokuutioita haluamastasi juustosta.

Paista 200 asteessa parikymmentä minuuttia

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 2.3g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna 50g(kpl)1.2g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Tomaatti, tuore1.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g30kcal2.4g1g1.8g0g
Valittu annoskoko11g15kcal1.2g0.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.6g0.3g0.5g0g
Arvot/100g100g141kcal11.3g4.7g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=392425