Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g2g5.5kcal0.1g0.6g0.3g0.1g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot rainbow1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]2.3g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton1.6g2.2kcal0.2g0g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g37kcal1.8g1.2g2.6g0.2g
Valittu annoskoko11g19kcal0.9g0.6g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.5g0.3g0.7g0.1g
Arvot/100g100g172kcal8.3g5.6g12g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574