Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g2.1g7.3kcal0.3g1.5g0g0.1g
Paistijauheliha 10%2.1g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Vesi4.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%0.8g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g26kcal1.6g3.2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko11g13kcal0.8g1.6g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.4g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g120kcal7.5g15g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145