Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1g7.3kcal0g0g0.8g0g
Ruisjauho Pirkka1.5g4.6kcal0.1g0.9g0g0.2g
Vehnälese, Liperin mylly1g1.4kcal0.1g0.1g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 0.3g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima2g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g1g0.9kcal0.2g0g0g0g
Paprika punainen 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Milbona1g2.9kcal0g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1g3.3kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g59kcal2.2g2g4.4g1.4g
Valittu annoskoko11g30kcal1.1g1g2.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.6g0.5g1.1g0.4g
Arvot/100g100g279kcal10.4g9.4g20.8g6.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733