Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 5.1g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustikka metsä- 1.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vadelma 1.1g0.4kcal0g0g0g0g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa1.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g0.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 1.8g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g10kcal0.4g1.6g0g0.2g
Valittu annoskoko11g5kcal0.2g0.8g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Arvot/100g100g47kcal1.9g7.5g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384