Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Tomaattimurska 4.7g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4.7g8kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g27kcal1.8g0.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko11g13kcal0.9g0.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g124kcal8.3g1.9g8.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773