Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g2g6.9kcal0.1g1.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g7g2.5kcal0.1g0.5g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g19kcal0.4g4g0g0.2g
Valittu annoskoko11g9kcal0.2g2g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Arvot/100g100g88kcal1.9g18.7g0g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139