TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)0.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vesi2.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g6.3g8.1kcal1.3g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g26kcal3g1.4g1g0.2g
Valittu annoskoko11g13kcal1.5g0.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.8g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g119kcal13.9g6.5g4.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808