Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g3.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Sika-nautajauheliha1.9g4.2kcal0.3g0g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1.9g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Nokkonen (100g)0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g36kcal2.6g1g2.2g0g
Valittu annoskoko11g18kcal1.3g0.5g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.7g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g168kcal12.1g4.7g10.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813