Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.9g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.9g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.2g1.2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Vehnälese 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g3.5g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana21g18kcal0.8g3g0.4g0.6g
Valittu annoskoko11g9kcal0.4g1.5g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g86kcal3.8g14.2g1.9g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194