Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 2.1g1.2kcal0.2g0.1g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.4g0kcal0g0g0g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.2g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl2.5g15kcal0.6g0.2g1.4g0.2g
Vehnälese 0.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.4g2.4kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g54kcal3.2g1.2g4.2g1.4g
Valittu annoskoko11g27kcal1.6g0.6g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.8g0.3g1.1g0.4g
Arvot/100g100g249kcal14.8g5.6g19.4g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855