Virolainen kaalisalaatti

Raasta kaali ja porkkana ja laita ne 5 l teräskattilaan.

Suokaloi valkosipulinkynnet ja sekoita ne sekä öljy raasteen joukkoon.

Kiehauta vesi, sokeri, (meri) suola ja etikka.

Kaada liemi raasteen joukkoon, sekoita ja peitä kannella.

Anna jäähtyä, tölkitä ja säilytä kylmässä.

Salaatti säilyy viileässä viikkoja.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2754 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 3.9g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g9kcal0g1.2g0.4g0.2g
Valittu annoskoko11g5kcal0g0.6g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0g0.3g0.1g0.1g
Arvot/100g100g44kcal0g5.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101976