Omatekoinen jugurtti

Lämmitä maito n. 30-40 asteiseksi.

Laita bulgarian jogurtti astian pohjalle ja kaada maito päälle.

Sekoita.

Laita kansi päälle ja anna olla lämpimässä 10-12 tuntia.

Laita sitten pariksi tunniksi jääkaappiin.

Mausta maun mukaan marjoilla ja sokerilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Lapintintti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jogurtti, bulgarian, rasvaa 3,9%, ei lisätty d-vitamiinia 1g0.6kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 10g6.2kcal0.3g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g14kcal0.6g1g0.6g0g
Valittu annoskoko11g7kcal0.3g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g63kcal2.8g4.6g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244131