Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%2.3g5.9kcal0.4g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g16kcal0.8g0.8g1.2g0g
Valittu annoskoko11g8kcal0.4g0.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g76kcal3.7g3.7g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175