Makaroonipata

Keitä makaroonit väljässä vedessä, paista jauheliha ja pannukasvikset öljytilkassa pannulla - yhdessä tai erikseen.

Sekoita kaikki ainekset, lisää puolin purkillista Creme bonjour cuisinea, yrttisuolaa ja mausteita (esi, mustapippuri, yrttimaust...) maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Paistijauheliha, snellman3.1g5.3kcal0.4g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g3.5g5.7kcal0.3g0.4g0.3g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1g1.3kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g48kcal2.2g5.2g1.8g0.6g
Valittu annoskoko11g24kcal1.1g2.6g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.6g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g221kcal10.2g24.1g8.3g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310716