Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 7.7g15kcal2.1g0g0.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 3.1g5.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g40kcal4.4g0.2g2.4g0g
Valittu annoskoko11g20kcal2.2g0.1g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal1.1g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g187kcal20.4g0.9g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860