Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 6.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g1g2kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.1g3.1kcal0.2g0g0.2g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g1.7g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g19kcal0.8g1.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko11g10kcal0.4g0.7g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g88kcal3.7g6.5g3.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154