Slaavilainen kanapata

Lisäksi rouhittua valkopippuria.

Paloittele kypsä broileri pienehköiksi paloiksi.

Lisää pataan kanapalat, suikaloidut paprikat, tomaattisose, valkopippuri, murskattu valkosipuli sekä kerma.

Anna kiehahtaa.

Lisää lopuksi smetana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 279 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 3.9g4.8kcal0.8g0g0.2g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 1.7g0.4kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose Rainbow, 200g tuubi0.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma Valio 5%2g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Smetana, Valio, hyla1g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g23kcal1.6g0.6g1.4g0g
Valittu annoskoko11g11kcal0.8g0.3g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna6g6kcal0.4g0.2g0.4g0g
Arvot/100g100g103kcal7.2g2.7g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87162