Mustikkamuffinit

Sekoita ensin 1muna, sokeri ja juokseva sunnuntai keskenään.

Lisää sitten keskenään sekoitetut kauraleseet, vehnäjauho, vanilliinisokeri sekä leivinjauhe.

Lisää maito taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Lisää mustikat lopuksi varovasti sekoittaen.

Pakastemustikat saa laittaa jäisinä.

Jaa taikina 12 muffinivuokaan ja jätä niihin hieman kohoamistilaa.

Paista 225asteessa uunin keskitasolla n.15-18minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Minisini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kauralese, Sydänystävä, 1dl=50g0.7g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g2.4g8.4kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 2.2g1kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 1.6g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g67kcal1g7.6g3.6g0.6g
Valittu annoskoko11g33kcal0.5g3.8g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.3g1.9g0.9g0.2g
Arvot/100g100g308kcal4.6g35.2g16.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101588