Rieska 11/10-09

Kylmään veteen jauhot, suola ja sooda (n.12 g).
Leivo, jauhota ja pistele molemmin puolin.

Paista 300 asteessa kypsäksi.

Ennen paistamista leivinuunin pohjalle karkeaa merisuolaa, noin kourallinen.

Reseptistä tulee n. 23 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Smaller
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sunnuntai karkea ruisjauho 1dl=70g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Hiivaleipäjauho (Rainbow)1g3.5kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi4.8g0kcal0g0g0g0g
Ohrajauho, Kinnusen luomueko4.7g16kcal0.5g3.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana22g43kcal1.2g8.6g0g1.2g
Valittu annoskoko11g21kcal0.6g4.3g0g0.6g
Annoskoko puolitettuna6g11kcal0.3g2.2g0g0.3g
Arvot/100g100g195kcal5.5g39.4g0g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143979